Podmínky ochrany osobnich údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jeva servis s.r.o., IČ: 05491657 se sídlem Poličanská 1487, 190 16 Praha 9 (dále jen: „správce“).

  2. Kontaktní údaje správce jsou

    • adresa: Jeva servis s.r.o., Poličanská 1487, 190 16 Praha 9

    • email: jevaservis@seznam.cz, obchod-jevaservis.cz@seznam.cz, telefon: +420 773 215 333, +420 774 606 333

  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zákonný důvod zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR. (dále jen “Plnění smlouvy”) - zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů.

  2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

III. Účel zpracování, kategorie a zdroje osobních údajů

Zákonný důvod Účel Údaje Zdroj údajů
Plnění smlouvy Vyřízení objednávky nebo odpověď na poptávku zaslanou přes kontaktní formulář Osobní údaje klientů (kontaktní údaje) Kontaktní formulář, objednávka

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje

    • V případě poptávky osobní údaje obsažené ve formuláři spravujeme pouze za účelem odpovědi nebo vyřízení vašeho dotazu či poptávky /pouze po dobu jednání o uzavření smlouvy/ nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

    • V případě objednávky po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů. (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby:

    • Osobní údaje Subjektu údajů mohou být pro účely řádného plnění smlouvy poskytnuty osobám, které správci poskytují právní, účetní a IT služby v zájmu zajištění řádného plnění povinností stanovených obecně závaznými právními předpisy. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám.

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

    • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména hesla, antivirový program, zálohování, uzamykání.

  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře nebo poptávky z internetového poptávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Proč Jeva servis?
14 let praxe v oboru
14 let praxe v oboru
Operativnost, flexibilita
Operativnost, flexibilita
Působnost po cele ČR
Působnost po
celé ČR
Naše reference
Kontaktní formulář
Sklad a showroom
  • U Svobodárny 1110/12, 190 17 Praha 9


  • Otevírací doba
  • Po-St: 8:00-15:00
  • Čt: po tel. dohodě
  • Pá: 8:00-14:00

- Pro sjednání schůzky volejte prosím dopředu.


  • Korespondenční adresa
  • Březohorská 253, 261 01 Příbram

Vedení, sklad
  • Březohorská 253, 261 01 Příbram


  • Otevírací doba
  • provozní doba dle dohody

  • Korespondenční adresa
  • Březohorská 253, 261 01 Příbram

Fakturační údaje
  • Jeva servis s.r.o., Poličanská 1487, 190 16 Praha 9
  • IČ: 05491657, DIČ: CZ05491657
  • Spisová značka: C 264578 vedená u Městského soudu v Praze